Všimli jste si narážky na Doctora Strange v původní trilogii Spider-Man?

Sam Raimi se o ní rozpovídal.

Původně se měl režie marvelovky Doctor Strange in the Multiverse of Madness ujmout tvůrce jedničky Scott Derrickson, ale ten nakonec odstoupil kvůli "kreativním neshodám". Nahradit by ho měl další zkušený tvůrce a to režisér původní trilogie Spider-Man Sam Raimi.

Tenhle šikovný filmař se rozpovídal o tom, že právě ve zmíněné trilogii (konkrétně ve druhém dílu) došlo ke zmínce odkazující na Doctora Strange:

"Jako dítě jsem miloval Doctora Strange, ale u mě následoval až po Spider-Manovi a Batmanovi, byl pro mě pravděpodobně na pátém místě [žebříčku] skvělých komiksových postav. Byl tak originální, [a] když došlo k onomu momentu ve Spider-Manovi 2, netušil jsem, že někdy natočíme film Doctor Strange, takže to pro mě bylo opravdu zábavné, mít tuhle frází ve filmu. Musím říct, že bych si přál, abych měl vizi, která by mi ukázala, že budu do toho projektu zapojen."

Sam naráží na scénu, kdy J. J. Jameson (J.K. Simmons) a Ted Hoffman (Ted Raimi) vymýšlejí jméno pro Doctora Octopuse (Alfred Molina) a jeden z návrhů je Doctor Strange. A osud tomu chtěl, aby se po 16 letech Sam stal režisérem druhé sólovky Doctora Strange.

Ta by měla mít premiéru 4. 11. 2021.




Zdroj: CB, Sony Entertainment (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat