Hugh Jackman by si Wolverina klidně ještě zahrál, pokud by se Fox spojil s Marvelem dřív a nevadí mu, že ho někdo nahradí

Oblíbený herec se rozpovídal o Wolverinovi.

Hugh Jackman se s rolí Wolverina rozloučil tím nejlepším možným způsobem a to opravdu povedenou sólovkou tohoto oblíbeného superhrdiny nazvanou Logan: Wolverine (2017). A herec dával jasně najevo, že nemá v plánu si znovu nasadit adamantiové drápy.

Ovšem, u některých lidí vzbudilo naději to, že se letos společnost Fox, která vlastní práva na Wolverina, stala součástí Disneyho (kterému patří i Marvel) a Hugh v minulosti naznačil, že by si Wolverina ještě zahrál, pokud by se mohl postavit po bok Avengers. Což je nyní možné. Ale ani tak se Hugh do role nevrátí, i když, pokud by ke spojení Foxu s Disneym došlo dříve, šel by do toho:

"Upřímně,..., pokud by k tomu došlo před sedmi lety, řekl bych, 'Jo! ale věděl jsem, že pro mě nastal správný čas opustit tuhle party - nejen pro mě, ale také pro tuhle postavu."

A protože Hugh už nemá zájem stát se ubručeným mutantem, často se spekuluje o tom, kdo by ho mohl nahradit (v poslední době padají jména jako Taron Egerton nebo Richard Madden, který ale už hraje Ikarise v marvelovce Eternals).

Zatímco někteří diváci si neumí a nechtějí představit, že by Hugha někdo nahradil, pokud jde o samotného herce, tak ten s tím rozhodně problém nemá:

"Ujme se toho někdo jiný a bude v tom pokračovat. Je to příliš dobrá postava na to, aby k tomu nedošlo. Je to jako situace, kdy jste na cestě domů a váš kamarád vám zavolá a říká, 'Hele chlape, zrovna se objevil nový DJ a hudba je parádní, vrátíš se?' A vy na to, 'To zní dobře, ale... ne." Budou v pohodě i s někým jiným."

Zatím nejsou konkrétní plány na obsazení Wolverina, ale musíme se smířit s tím, že to prostě přijde.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat