Uncharted: Tom Holland má zase smůlu, po hromadě odkladů se sice videoherní film začal natáčet, ale jen jeden den

Kvůli koronaviru došlo k přerušení natáčení.

K tomu, abyste zjistili, kdy se poprvé začalo mluvit o filmové verzi videoherní série Uncharted, je skoro nutné vytáhnout učebnici dějepisu. Natáčení se neustále odkládalo, měnili se tvůrci, měnili se herci, ale nakonec to začalo vypadat nadějně, když bylo oznámeno, že se podíváme do mládí Nathana Drakea a hlavní role se ujme Tom Holland.

Dokonce byl naplánován přesný termín, kdy se rozběhnou kamery a štáb a herci skutečně dorazili na plac. Ale zbytečně. Tom Holland popsal situaci, kdy bylo natáčení kvůli koronaviru/Covid-19 zastaveno hned první den:

"Ano, přišli jsme na první den. Natáčím tenhle film nazvaný Uncharted, který je založen na videohře. Ukážu se první den na natáčení a oni to ukončí. Byl jsem v Berlíně, takže jsem se musel vrátit domů a nyní jsem v Londýně."

Natáčení se tedy opět posunulo na neznámo kdy. Tím pádem nebylo překvapením, když bylo nedávno oznámeno, že se datum premiéry přesouvá z 5. 3. 2021 na 8. 10. 2021. Snad už je to finální den, kdy proběhne premiéra, protože další přesun už by byl opravdu hodně úsměvný, nebo možná smutný.

Právě film Uncharted je jedním z těch, na které  dokonale sedí termín "produkční peklo" a snad bude mít konečně štěstí a v následujících měsících vznikne.

Zdroj: Instagram Live, Naughty Dog/Sony (obrázek)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat