Black Widow: Film bude jiný, než dosavadní marvelovky, tvrdí Scarlett Johansson

Očekávat máme odlišný "tón" filmu.

Dlouho očekávaná sólovka Black Widow sice byla bohužel nucena zrušit datum premiéry 30. 4. 2020 (v USA 1. 5. 2020) s tím, že není jasné, kdy se dočkáme uvedení, nicméně film je hotov a podle všeho se máme na co těšit.

Představitelka hlavní hrdinky herečka Scarlett Johansson totiž naznačila, že Black Widow bude odlišná od toho, co zatím z Marvelovského filmového universa známe:

"Myslím, že jednou z ukázek geniality Kevina Feigea (kreativní šéf Marvelu, pozn. redakce) je to, že vždy myslí na to, co fandové od těchto filmů očekávají a poskytne jim něco, o čem nikdy ani nesnili. Představa Natashy Romanoff jako součásti rodinného dramatu je nejméně očekávaná věc a já musela jsem pobrat to, co se děje, protože je tu opravdu velká změna tónu."

Dá se tušit, že film Black Widow bude o něco skromnější než jeho někteří kolegové, pokud jde o akční scény (i když o ty nebudeme ochuzeni) a bude se hodně soustředit na Black Widow a lidi z její minulosti.

Což samozřejmě není špatně, Black Widow je superšpionka, ne bůh, který metá blesky, takže film ve stylu Bournea by mohl fungovat.



Zdroj: TotalFilm, Marvel Studios (fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat