Marvel údajně našel perfektní roli pro Keanu Reevese

Původně měl hrát už v Captain Marvel.

Není žádný tajemstvím, že se Marvel snažil získat Keanu Reevese už pro film Captain Marvel (2019), kde si měl zahrát Yon-Rogga. Kvůli dalšímu dílu Johna Wicka to ale nakonec časově nevyšlo a Yon-Rogga ztvárnil Jude Law.

Nicméně fandové doufají, že se Keanu přece jen stane součástí Marvelovského filmového universa a dá se tušit, že v to samé doufá i Marvel. A samozřejmě se spekuluje o tom, koho by si mohl sympatický herec zahrát.

Aktuálně začaly kolovat (zatím nepotvrzené) informace, že má Marvel o Keanua skutečně zájem a líbil by se mu v roli Ghost Ridera. Původně se sice spekulovalo o tom, že chce Marvel získat pro film Eternals (premiéra 5. 11. 2020), ale nakonec se ukázalo, že to není pravda.

Zdá se totiž, že si ho představuje spíše jako Johnnyho Blazea/Ghost Ridera. Což zní poměrně pravděpodobně. V první řadě, kreativní šéf Marvelu Kevin Feige údajně nechtěl, aby vznikla seriálová verze Ghost Ridera (kterou měla nabídnout streamovací služba Hulu, ale seriál byl zrušen), protože má plány na film.

Druhá věc je ta, že by se Keanu na tuhle roli velmi dobře hodil, přece jen, mystické drsné komiksové postavy mu jdou, stačí zmínit Constantinea (2005) od konkurenčního DC.

Jak bylo řečeno, zatím informace o tom, že Marvel oslovil Keanua kvůli Ghost Riderovi nejsou ze strany Disneyho/Marvelu potvrzeny, ale asi by nikoho nepřekvapilo, pokud by se ukázalo, že jsou pravdivé.

Zdroj: FR24News, Summit Entertainment (fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat