Too Hot to Handle: Tak tomu se říká podstatná informace, soutěžící popsal, jak tvůrci předcházeli masturbaci účastníků

No dobře.

Možná už jste slyšeli o reality show Too Hot to Handle od Netflixu. Ve stručnosti jde o to, že byla skupina mladých hezkých nadržených lidí nahnána do luxusního resortu a měli pod pohrůžkou pokuty zakázáno dopouštět se intimit (což zahrnuje vše od polibku až po sex). A aby to bylo ještě těžší, tak nesměli ani masturbovat. Ovšem, je asi docela těžké uhlídat cca deset lidí, aby si nedělali dobře. Jak to bylo kontrolováno? To popsal jeden ze soutěžících Bryce Hirschberg:

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE TOO HOT TO HANDLE - UJETÁ REALITY SHOW, KTERÁ JE TAK HROZNÁ AŽ JE DOBRÁ

"První věcí bylo to, že kamery byly všude. Dokonce v i koupelnách, ale to byly pouze bezpečnostní kamery, nebylo to přenášeno, pokud jde o ty, které byly na toaletách. Byly tam proto, aby se ujistili, že to nebudeme dělat. Nenahrávali, ale sledovali nás. Bylo to velmi zvláštní. Musel jsem se hodně držet! A ve sprchách byly všude skryté kamery a ty se otáčely, aby zachytily vše. Pokud jste byli ve sprše déle než pět minut, mohli jste si všimnou toho, že se na vás zaměřily způsobem, 'Co tam dělá?"

Pokud si tedy chtěl někdo udělat dobře měl pech. Respektive mohl, ale s vědomím toho, že ho někdo sleduje a navíc přijde pokuta a za to to asi nestálo (nezáměrný dvojsmysl).



Zdroj: Hollywood Raw, Netflix (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat