Thor: Love and Thunder - Silver Surfer ve filmu zřejmě nebude, Loki a Beta Ray Bill možná ano

To by bylo bezva.

Nedávno jsme se dozvěděli nepříjemnou zprávu a to, že se většina marvelovských filmů dočká přesunu premiéry a samozřejmě ne na dřívější datum. Týká se to i Thor: Love and Thunder, který do kin zamíří až 18. 2. 2022.

SOUVISEJÍCÍ: VĚTŠINA MARVELOVEK SE ZPOZDÍ. KDY JE UVIDÍME?

Ale už teď se zběsile řeší, koho se ve čtvrtém Thorovi dočkáme. Některé dohady mluvily například o tom, že se objeví Silver Surfer. Nyní je to možné, majitel Marvelu Disney získal společnost Fox, která má v držení práva (nejen) na tuhle postavu, tím pádem by k tomu klidně dojít mohlo. Ale nedojde.

Potvrdil to sám režisér/scenárista Taika Waititi, který definitivně vyvrátil spekulace o tom, že bychom se ho mohli dočkat. Naopak, když padla otázka, zda uvidíme Lokiho (Tom Hiddleston), který byl sice v Avengers: Infinity War (2018) zabit, ale jeho jiná verze unikla s Tesseractem a začala cestovat v čase (což bude více rozvíjeno v jeho seriálu). Taika se až okatě snažil na tuhle otázku neodpovídat, což může mnohé naznačit.

Další dohady se týkají Beta Ray Billa, jednoho z mála těch, kdo je hoden zvednout Mjolnir (nicméně v komiksu používá vlastní zbraň Stormbreaker). Ani v tomto případě Taika neřekl definitivní ano nebo ne, ale poznamenal, že je velkým fandou této postavy a co si budeme povídat, fandové na ni čekají už roky, takže by dávalo smysl, pokud by se tenhle dost vizuálně zvláštní mimozemšťan v Taikově filmu objevil. Přece jen, jestli někdo dokáže nabídnout tuhle postavu, aby nepůsobila směšně, je to Taika.

Zdroj: ComicBookMovie, Marvel Comics (úvodní obrázek)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat