Jeden komiksový tým ukázal, jak se zbavit Thanose. Kam se hrabou Avengers

Tahle skupina to Thanosovi pořádně natřela.

Thanos patří k nejmocnějším záporákům v marvelovském universu a zbavit se ho není vůbec jednoduchý úkol. Ostatně, i filmovým Avengerům a jejich spojencům to zabralo pořádně množství času a stálo je to množství energie, než se Thanose zbavili. Ovšem, jeden komiksový tým to zvládl mnohem rychleji a elegantněji.

Řeč je o alternativní variantě Fantastické čtyřky z komiku What If, který ukazuje příběhy a postavy, které známe v odlišných situací. V tomto případě je Fantastická čtyřka tvořena Spider-Manem, Iron Manem, Ghost Riderem, Hulkem a Wolverinem (což podle mých počtů není čtyřka, ale budiž).

Během jejího působení se Thanosovi podařilo lusknout prsty a zabít polovinu živoucích bytostí včetně Ghost Ridera a zbytek Fantastické čtyřky se rozhodl to vyřešit. Jak? Docela vyčůraně. Žádné cestování v čase a podobné zběsilosti. Wolverine se úspěšně pokusil získat si pozornost Thanose, když mu tvrdil to, že má pro něj pochopení, protože ani jemu se nepodařilo mít láskyplný vztah s ženou, kterou miluje, tedy Jean Grey. Tomu Thanos rozuměl s ohledem na to, že jeho jedinou láskou v komiksu je Smrt, která mu jeho city ale neopětuje.

To zaměstnalo Thanose tak, aby si nevšiml, že zbytek týmu získal materiály z brnění jednoho z Celestiánů (velmi mocný národ, který vytvořil Eternals) a vytvořili z něj supermocné brnění pro Iron Mana.

Nicméně, ani to nebylo dost silné, aby během útoku na Thanose vedlo k jeho porážce, nicméně se podařilo Šíleného titána zaskočit a Wolverine mu stačil useknout ruku s Infinity Gauntlet, kterou sebral Spider-Man a zvrátil lusknutí prsty.

Takhle se to prostě dělá.

Zdroj: SR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat