Čeho v případě marvelovek nejvíce lituje tvůrce Strážců Galaxie? A kolik tajemství zatím fandové stačili odhalit?

Komiksové střípky.

Je běžné, že jsou marvelovské filmy prošpikovány takzvaným easter eggs, tedy skrytými překvapeními a pomkrnutí na fanoušky. A většinou se daří je odhalit poměrně brzy, byť je pravda, že v některých případech vyjde nějaký detail najevo až v rámci měsíců nebo dokonce let.

Pokud ale jde o Strážce Galaxie, jejichž streamovací party (spousta lidí je sledovala v jednu chvíli online) nedávno proběhla, tak se podle režiséra/scenáristy Jamese Gunna nepovedlo objevit zdaleka všechny.

Reagoval na video, které shrnovalo easter eggs. Gunn k němu napsal:

"Mají toho zhruba 60 %."


Očividně tedy zbývají ještě spousta odkazů a překvapení. Fandové Marvelu tak mají v době omezení vycházení o zábavu postaráno, mohou pečlivě studovat každou vteřinu.

Kromě toho se Gunn rozpovídal o tom, čeho nejvíce lituje, pokud jde o marvelovské filmy, které natáčel. A je to vystřižení jednoho momentu, který se týká Draxe (Dave Bautista). Konkrétně se odehrál ve chvíli, kdy se Strážci Galaxie dostal na místo zvané Kdovíkde (kde sídlil Collector) a došla řeč na Zemi:

"Poté Drax řekl, 'Zní to jako místo, které bych rád navštívil," a dodal, 'a zabil tam spoustu lidí.' Nejvíce lituji toho, že jsem tuhle větu nenechal ve filmu."

Nakonec ve filmu zazněla jen první část, ta druhá ne. Asi se tvůrci obávali, že je to moc drsné. Nebo možná byl jiný důvod, nicméně asi to bylo zbytečné, v marvelovkách jsou k vidění a slyšení i drsnější momenty.

Pokud jde o pokračování příběhů Strážců Galaxie, dočkáme se třetího dílu, ale není jasné kdy.

Zdroj: Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat