Avengers: Endgame - Co udělal Star-Lord po porážce Thanose

Prozradil to režisér.

Těžko říct, kam se rozběhli hrdinové poté, co byl v Avengers: Endgame (2019) konečně poražen Thanos (Josh Brolin). Přece jen, ve filmu jich byl k vidění asi "milion" a bylo by tedy těžké vysvětlovat, co se s nimi dělo.

U některých to vysvětlí plánované seriály nebo filmy a co se týče například Strážců Galaxie, tak se dalo čekat, že to bude odhaleno v jejich plánovaném třetím filmu. Ale alespoň něco málo naznačil režisér/scenárista všech filmů Strážci Galaxie James Gunn už teď. Filmař promluvil speciálně o Star-Lordovi (Chris Pratt).

James reagoval na komentář fandy, který přemýšlel nad tím, jak vlastně Peter Quill/Star-Lord reagoval na návrat na Zemi, ze které pocházela jeho milovaná matka Meredith (Laura Haddock). Gunnovův komentář byl rozhodně rázný:

"Peter nesnášel to, že byl zpátky na Zemi a vypadl, jak nejrychleji mohl. Bezesporu si to spojuje s umíráním své matky."

Je tedy zřejmé, že se Star-Lord na naší malé modré planetě moc dlouho nezdržoval a zmizel pryč. Více se dozvíme ve zmíněném třetím dílu Strážci Galaxie, ale zatím není jasné, kdy bude mít premiéru.

Zdroj: Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat