Představitelka Sansy Stark by za možnost zopakovat si roli x-menovské Jean Grey vraždila

Naštěstí jen obrazně.

Sophie Turner se nejvíce proslavila jako Sansa Stark v seriálu Hra o trůny, ale upozornila na sebe také jako Jean Grey ve filmech X-Men. Ovšem poté, co poslední díl X-Men: Dark Phoenix (2019) moc parády nenadělal a poté, co práva na X-Meny získal Disney, se už asi nedá očekávat, že by se do role vrátila. Nejpravděpodobněji vypadá možnost, že Disney nechá X-Meny chvíli odpočívat a pak je rebootuje.

Ale pokud jde o Sophie, tak ta by se velmi ale opravdu velmi ráda vrátila:

"Vlastně ani nevím, jaká je dohoda, zda Disney chce pokračovat s x-menovským dobrodružstvím. Ale vždy budu ochotna se vrátit k této postavě a obsazení a zkušenosti... užili jsme si během těchto filmů ty nejlepších chvíle. Zabíjela bych, abych se mohla vrátit."

Není to úplně vyloučeno, je možné, že Disney, potažmo její společnost Marvel použije stejné herce (měl dokonce jednání s Patrickem Stewartem o roli Profesora X), ale být Sophií, tak moc nedoufám.

Mimochodem, ještě nás čeká jeden film ze současného x-menovského universa a to Noví mutanti, ve kterém si zahrála Sophiina kolegyně ze Hry o trůny Maisie Williams, nicméně kvůli koronaviru se premiéra (opět) posunula a zatím není jasné, kdy proběhne.



Zdroj: Variety, Fox (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat