Jedním z nejpopulárnějších filmů na Netflixu je velký propadák z roku 2010

Překvapení.

Streamovací společnosti díky omezení vycházení v mnoha zemích zažívají velký nárůst zájmu. Lidé si krátí čas sledováním různých seriálů, dokumentů a filmů, na tom není nic překvapivého. Ale co překvapivé je to, že se pozornost diváků zaměřila i na projekty, u kterých byste to asi nečekali.

Důkazem je to, že je aktuálně jedním z nejpopulárnějších filmů na Netflixu Poslední vládce větru, který je považován za jeden z nejhorších filmů roku 2010, ale jsou i ti, kteří ho označují za jeden z nejhorších filmů všech dob (což je asi trochu přehnané, není to žádná sláva, ale koukat se na to dá).

Poslední vládce větru se bez větší propagace objevil na Netflixu ve čtvrtek a nyní je mezi deseti nejpopulárnějšími filmy, vlastně je dokonce na čtvrtém místě.

Jaké jsou důvody, že tolik lidí projevilo zájem, to těžko říct? Možná to, že v původním názvu figuruje termín Avatar, možná je to díky popularitě animovaného seriálu, možná se vysvětlení skrývá úplně někde jinde. Ale je to rozhodně překvapivé s ohledem na nevalnou pověst, která film provází.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. Mě se líbí a zajímá mě jestli vyšla už i dvojka?

    OdpovědětVymazat