Představitel Yondua se v téhle roli už vrátit nechce, ale pokud mu Marvel nabídne něco jiného, jde do toho

Michael Rooker by se klidně objevil v další marvelovce.

Michael Rooker ztvárnil Yondua ve dvou dílech Strážců Galaxie, ale v tom druhém Yondu hrdinsky zemřel. Samozřejmě jde o komiksové filmy, takže by se dalo nějak zařídit, aby se vrátil, ovšem sám Michael o to nestojí. Na druhou stranu, pokud by pro něj měl Marvel jinou nabídku, určitě by ji zvážil:

"V žádném případě, jsem mrtvý. Jsem mrtvý. Má postava je mrtvá. Rád bych si zahrál někoho jiného, s tím bych neměl problém. Rád bych si zahrál někoho jiného, ale proč bych chtěl hrát Yondua? Youndu měl skvělý...neuvěřitelný odchod, který si jen můžete v marvelovské filmové historii přát. Můj bože, chlape, proč bys to chtěl zkazit tím, že bys tuhle postavu přivedl zpátky? Jsou tu následky toho, když zemřete, očekává se, že zůstanete mrtví! Proč byste se kruci vraceli? Proč přivádět zpět všechny tyhle flákače? Dejte mi pokoj. Pohněte se dál, natočte nový film."

Yondua tedy asi už znovu neuvidíme, ne s tváří Michaela Rookera, ale jak herec naznačil, klidně by se vrátil do Marvelovského filmového universa. Což není vyloučeno, nebylo by to poprvé, co by jeden herec ztvární dvě postavy. Například Gemma Chan si zahrála Minn-Ervu v Captain Marvel (2019) a ztvární Sersi v Eternals (premiéra 11. 2. 2021)




Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat