Piráti z Karibiku 6: Disney jedná o dalším filmu, potvrdil herec

Možná se dočkáme.

Se sérií filmů Piráti z Karibiků je to komplikovanější. Některé díly jsou fajn, jiné moc ne a tržby se také výrazně liší díl od dílů. Navíc jsou tu problémy, které se týkají Johnnyho Deppa a jeho sporu s exmanželkou Amber Heard, takže vůbec nebylo jasné, co bude s Piráty dál.

SOUVISEJÍCÍ: BÝVALÉ MANŽELKY JOHNNYHO DEPPA HROZÍ VĚZENÍ

Mluvilo se o dalším filmu s úplně novou hrdinkou (která by našla inspiraci u postavy z atrakce ze zábavního parku), pak to ale vypadalo, že z toho nic nebude. Následně se objevily zvěsti o návratu Johnnyho, ale stále není jasné, jak to vlastně bude.

Představitel piráta Ragettiho z prvních tří dílů série Lee Arenberg tvrdí, že jednání o šestce určitě probíhají:

"Pokud vím, tak o tom probíhají jednání. Tím chci říct, ano, samozřejmě, očividně. Ale už dva [díly] natočili bez nás (Leeho a jeho kolegy Mackenzieho Crooka, pozn. redakce) [smích]. Nicméně to miluji, miluji tuhle roli. Ale nezáleží to na mně. Je to něco, co řešit během pandemie."

Jednání tedy probíhají, ale zatím není nic jistého. Jak bylo řečeno, stále jde o zvučnou značku, takže je jasné, že o jejím "oživení" bude Disney přemýšlet, ale je otázkou, zda v dohledné době na další film kývne. Nicméně, každý z dosavadních filmů byl výdělečný, ostatně pátý díl Salazarova pomsta z roku 2017 utržil skoro 795 milionů dolarů, takže by bylo z ekonomického hlediska vcelku neriskantní schválit šestý díl.

Zdroj: Kendall Talks TV, Disney (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat