Hvězdy Zoufalých manželek jsou zpět kvůli speciálu, podívejte se na něj, je to zdarma

Některé hvězdy ale bohužel chybí?

Zoufalé manželky byly zábavnou podívanou, která se dočkala osmi řad, které běžely v letech 2004 až 2012. A protože se už delší dobu fandí rebootům/restartům/remakům a podobně, tak se samozřejmě někteří lidé ptali a doufali, že se dočkají i Zoufalé manželky.

Dobrá zpráva, opravdu vznikla speciální epizoda, ovšem než začnete juchat, jde o takzvaných reunion, což znamená, že se sešly herečky, které se (nejen) o seriálu rozpovídaly. Nejedná se o klasický díl, který by dál rozvíjel příběh.

Ale i speciál jistě mnohé fandy potěší, bohužel je tu špatná zpráva, některé z hlavních hvězd se nezúčastnily a to konkrétně Teri Hatcher (Susan), Felicity Huffman (Lynette) a Nicolette Sheridan (Edie). Nebylo přímo řečeno proč, ale v případě Felicity to má jistě souvislost s tím, že herečka byla nějakou dobu ve vězení za podvod spojený s uplácením vysoké školy, která přijala její dceru, u Nicolette není tajemstvím, že se s tvůrci nerozešla úplně v dobrém a u Teri bohužel není jasné, proč se nezapojila.

Naopak jsme si mohli užít Evu Longoriu (Gabrielle), Brendu Strong (Mary Alice), Danu Delany (Katherine), Vanessu Williams (Renee) a Marcii Cross (Bree).

Speciální epizoda je součástí streamovaného pořadu Stars in the House, který moderují Seth Rudetsky a James Wesley a který se snaží získávat peníze na boj proti koronaviru. Níže si ji můžete pustit.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat