Captain Marvel 2: Film údajně připraví půdu pro nový tým Avengers

Nebylo by to překvapením.

Tým Avengers jak ho známe, dál existovat nebude, to je po Avengers: Endgame (2019) jasné. Ale stejně tak je jasné, že se v obměněné podobě tahle skupinka superhrdinů dříve nebo později vrátí. A podle nových (zatím nepotvrzených informací) by pro to mohla být připravena půda ve filmu Captain Marvel 2.

Server MCU Cosmic věří, že právě ve druhé sólovce Captain Marvel (Brie Larson) budou položeny základy pro nový tým a tím pádem i nový film Avengers, což by dávalo smysl s tím, že Marvel má v plánu udělat z Captain Marvel novou hlavní tvář Marvelovského filmového universa a zřejmě také novou vůdkyni další verze týmu Avengers.

Zatím nicméně není jasné, kteří další členové by měli nové Avengers tvořit. Možností je spousta, takže aktuálně můžeme jen hádat, kdo by to tak asi mohl být.

Kromě toho se už nějakou dobu mluví o tom, že na streamovací službě Disney+ bude k vidění seriál o mladých Avengers, tedy týmu Young Avengers, takže pokud se tyto informace potvrdí, pak fandové Avengers nebudou muset dál truchlit, že už neuvidí původní tým, protože se dočkají hned několika nástupců.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat