Avengers: Infinity War - Která překvapivá postava přesvědčila tvůrce, aby začali na filmu pracovat?

Uhodnete?

Scenáristé Stephen McFeely a Christopher Markus začali svou marvelovskou kariéru filmem Captain America: První Avengers v roce 2011, následně napsali další dva díly Captain America, ale také jim byla nabídnuta práce na Avengers: Infinity War (2018) a Avengers: Endgame (2019).

Ovšem, pánové přiznali, že hlavním důvodem, proč na nabídku kývli, bylo to, že budou moci na scénu znovu přivést jednu postavu. Řeč je o Red Skullovi, který se v podání Hugo Weavinga představil právě v Prvním Avengerovi, kde na zdánlivě zemřel, ale začaly se objevovat spekulace, že byl jen někam teleportován.

A to se nakonec potvrdilo, protože právě v Infinity War vyšlo najevo, že byl vržen na planetu Vormir, aby tam sloužil jako strážce jednoho z Kamenů nekonečna Soul Stone.

Markus k tomu poznamenal:

"To, že bylo možné ho přivést zpět, byl hlavní důvod, proč jsem souhlasil s tímto filmem. No dobře, tohle, ale i další důvody. Ale šance přivést zpět záporáka z našeho prvního marvelovského filmu a použít ho v ukončení [Infinity ságy] bylo příliš lákavé, než abychom to neudělali."

Spousta lidí si toho asi nevšimla, ale ve třetím a čtvrtém dílu Avengers Red Skulla už nehrál Hugo Weaving, který se s Marvelem nedohodl na platu přijatelném pro obě strany, nahradil ho specialista na imitování herec Ross Marquand.


Zdroj: Twitter/CB, Marvel Studios (úvodní obrázek)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat