Winter Soldier po štítu Kapitána Ameriky netouží, věří Sebastian Stan

Herec věří, že Sam byl správnou volbou.

V Avengers: Endgame (2019) Kapitán Amerika (Chris Evans) předal svůj štít Samu Wilsonovi/Falconovi (Anthony Mackie), což mnoho lidí překvapilo, protože očekávali, že ho dostane Bucky Barnes/Winter Soldier (Sebastian Stan).

Ovšem, tvůrci vysvětlili, že by to nebyl dobrý krok s ohledem na to, že stále není jasné, jaké dopady má to, že jeho mysl ovládala dlouhou dobu HYDRA a Sam byl tak logičtější volbou. Souhlasí s tím i představitel Buckyho Sebastian Stan:

"Nemyslím si, že je tu nějaká touha nebo rozporuplné myšlenky o tom, kdo převzal pochodeň [Kapitána Ameriky]. Sam, alespoň pro mě, byl očividně mužem, který ji převzal z mnoha důvodů a také to s sebou nese množství závazků, které budou v seriálu [Falcon & Winter Soldier] prozkoumány. Hádám, že si budete muset pustit Disney+, abyste zjistili o čem je řeč [smích]. Na konci Endgame to pro Stevea ani Buckyho ve skutečnosti nebylo o štítu."

To, jak se Sam vypořádá s tím, že dostal štít, uvidíme ve zmíněném seriálu Falcon & Winter Soldier, který měl mít premiéru už letos v srpnu, ale kvůli covid-19 se zřejmě dočkáme až příští rok.

Zdroj: THR, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat