Zřejmě vyšla najevo identita záporáka Taskmastera z Black Widow a v marvelovce Shang-Chi bude k vidění svalovec z Creeda

Komiksové střípky. POZOR, MOŽNÉ SPOILERY!!!

Ve filmu Black Widow (premiéra 30. 4. 2020) se objeví padouch Taskmaster, který dokáže napodobovat pohyby ostatních postav, takže je to velmi nebezpečný protivník, pokud jde o boj tváří v tvář.

O.T. Fagbenle (zdroj: Příběh služebnice)
Zatím ale nebylo odhaleno, kdo se vlastně skrývá pod maskou (která podle některých vypadá, jako by si ji tvůrci vypůjčili ze seriálu Power Rangers).

Nyní se začalo mluvit o tom, že je to herec O.T. Fagbenle, který na Twitteru upozornil na to, že vyšel nový trailer a objevil se plakát s tím, že do hashtagů přidal výrazy #Mason a #TM.

O.T. ve filmu ztvární postavu jménem Rick Mason, což je bývalý spojenec Natashy Romanoff/Black Widow (Scarlett Johansson) ze S.H.I.E.L.D.u a také někdo, s kým byla romanticky spojena. Ovšem, herec přidal také hashtag TM, což je zřejmě odkaz na Taskmastera a mnozí věří, že tím odhalil to, že právě on bude ztvárňovat Taskmastera.

Jestli je to pravda, to se dozvíme už docela brzy, jak bylo řečeno, film se dostane do kin na konci příštího měsíce.

Bijec z druhého Creeda zřejmě míří do marvelovky

Marvelovka Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings bude plná bojových umění, takže budou potřeba herci, kteří se umějí ohánět. A podle nových informací se k obsazení přidá někdo, kdo rozhodně rozumí bojovým uměním. Řeč je o profesionálním boxerovi Florianu Munteanuovi, který si zahrál ve filmu Creed II (2018), kde ztvárnil Victora Draga.

Florian Munteanu (zdroj: Creed II)
Není přesně známo, koho by si měl Florian zahrát, ale měl by to být vedlejší záporák. Jaký? To těžko říct, možností je spousta, ale jasné je jedno, tenhle záporák nebude žádné "ořezávátko."

Film má premiéru naplánovanou na 11. 2. 2021.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat