Koronavirus zastavil natáčení seriálu Falcon & Winter Soldier v Praze. A kdy uvidíme seriál Loki

Komiksové střípky.

Koronavirus dál řádí a to má dopady na byznys a to i ten seriálový a filmový. Byla tak odsunuta premiéra nové bondovky, odloženo natáčení Mission: Impossible 7 a nově také zastaveno natáčení marvelovského seriálu Falcon & Winter Soldier

V pátek se rozjely kamery v Praze, ale netrvalo to dlouho a bylo rozhodnuto, že kvůli hrozbě koronaviru budou štáb a herci povoláni zpět domů do Atlanty a aktuálně není jasné, zda se vůbec tvůrci do Prahy vrátí nebo se spolehnou na jinou lokaci. 

Falcon & Winter Soldier nemá zrovna štěstí. Původně se měl natáčet v Portoriku, ale kvůli zemětřesení z toho sešlo, v Praze se natáčelo pár dnů a kamery byly kvůli koronaviru zastaveny. 

Zatím není jasné, zda to ovlivní datum premiéry, které je naplánována na srpen letošního roku, ale snad ne. I když v dnešní době není skoro nic jisté.

Loki určitě v roce 2021

Dalším z plánovaných marvelovských seriálů je Loki, v jehož případě se mluvilo o tom, že bude mít premiéru příští rok, ale na potvrzení ze strany někoho od Disneyho. To nyní udělal šéf společnosti Bog Iger, který se nechal slyšet, že se série o oblíbeném antihrdinovi dočkáme na začátku příštího roku (byť přesný měsíc prozrazen nebyl). 

Zdroj: Deadline, Variety

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat