Spider-Man 3: Scénář napíše tvůrce zatím nejhoršího filmu Spider-Man. A kdy uvidíme marvelovskou animovanou sérii What If...?

Komiksové střípky.

Vyjednávání mezi Sony a Marvelem o další spolupráci nevypadalo nejdříve příliš dobře, ale nakonec došlo k dohodě a i třetí film Spider-Man vznikne pod dohledem obou společností. A film už má nově i scenáristu. Bude jím Roberto Orci, který má se Spider-Manem své zkušenosti, podílel se na scénáři k filmu Amazing Spider-Man 2 (2014), což není úplně opěvovaný "spider-manovský" film. Vlastně je tím nejhůře hodnoceným. Ale útěchou budiž to, že Orci má na kontě také sci-fi trilogii filmů Star Trek, které se povedly, tak snad to vyjde i tentokrát.

První animované série od Marvelu na Disney+

Většina marvelovských seriálů, které budou dostupné na streamovací službě Disney+, budou hrané, ale jeden bude animovaný. Jeho jméno zní What If...? a uvidíme v něm známé postavy, ale v úplně jiných situacích, než kterých jsme byli svědky ve filmech.

První řada bude řešit příběh z filmové Infinity ságy (odstartoval ji Iron Man, ukončil Spider-Man: Daleko od domova) a nebylo jasné, kolik bude mít dílů. chvíli se mluvilo o tom, že stejně jako je filmů v Infinity sáze, tedy dvacet tři, ale nakonec se zdálo, že jich bude méně. A to potvrdil i šéf společnosti Disney Bob Iger, který prozradil, že jich bude pouze deset a premiéru bude mít první řada v létě příštího roku.



Zdroj: TheWrap, Variety

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat