Eternals: Co bude pravděpodobně k vidění v první upoutávce

Zřejmě se objevil (zatím stručný) popis první ukázky.

Už 30. 4. 2020 bude mít premiéru první letošní marvelovka Black Widow. Poté se 5. 11. 2020 dočkáme velkolepé týmovky Eternals. A zatím jsme neviděli žádnou ochutnávku (pokud nepočítáme pár rozmazaných fotek a videí z placu natočených fanoušky), ale zdá se, že by se brzy měl objevit první trailer. Je možné, že to bude chvíli před premiérou právě Black Widow, ale už teď se objevily informace o tom, co by mohlo být v upoutávce k vidění.

Samozřejmě Marvel nepotvrdil, že jsou to pravdivé zprávy, ale informace poskytl server Full Circle Cinema, který v minulosti přinesl podložené zprávy.

Trailer by měl nabídnout záběry jak ze současnosti, tak ze vzdálené minulosti (Eternals jsou na Zemi už stovky let) a čekat máme scény hrdinů jak v civilním oblečení, tak v jejich superhrdinských kostýmech. A to platí i pro Kita Haringtona, který ztvárňuje Dana Whitmana alias Black Knighta, v "plné plní" bude už v prvním videu.

Hodně pozornosti má pak být věnována Theně v podání Angeliny Jolie a postavě jménem Ikaris, kterou ztvárňuje Richard Madden, bude nabídnutou hned několik scén s touhle dvojkou.

Zdá se, že by první ochutnávka nemusela šetřit se zajímavými momenty, tak snad se jí skutečně dočkáme v řádu několika týdnů.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat