Thor: Love and Thunder - Ve filmu budou možná k vidění i Strážci Galaxie

Paráda.

Po Avengers: Endgame (2019) se začalo diskutovat o tom, zda se Thor (Chris Hemsworth) nestane členem týmu Strážci Galaxie. A stále to není jasné, není vlastně ani jasné, zda Chrise ve filmu uvidíme. Jak se ale zdá, tak se tým Strážců Galaxie (nebo alespoň někteří jeho členové) objeví ve filmu Thor: Love and Thunder (premiéra 4. 11. 2021). Vypadá to tak ze slov Vina Diesela (Groot):

"Jsem nadšen kvůli mému kamarádovi Jamesi Gunnovi a čekám až se vrhne na další [film]. Věnoval se The Suicide Squad a chystá se na tenhle [Strážci Galaxie Vol. 3]. Thor také..., režisér se mnou mluvil o tom, že Thor zakomponuje něco ze Strážců Galaxie. Bude to velmi zajímavé, nikdo o tom neví, možná jsem neměl nic říkat."

Vin sice neřekl přímo, že budou k vidění Strážci Galaxie, ale "něco ze Strážců Galaxie" naznačuje, že by se mohli objevit alespoň někteří členové téhle podivné grupy. A dávalo by to smysl. Pokud se Thor opravdu stane členem týmu, tak by k tomu mohlo dojít ve čtvrtém Thorovi, který bude mít premiéru před Strážci Galaxie Vol. 3, u nichž ještě není stanovena premiéra. Ale bylo by překvapením, pokud by se odehrála dříve než v roce 2022.,

Zdroj: CB

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat