Eternals: Organizace One Million Moms žádá, abyste nešli na chystanou marvelovku kvůli tomu, že je v ní gay

Skupině se nelíbí, že bude ve filmu homosexuální superhrdina a polibek páru stejného pohlaví.

Velkolepá marvelovská týmovka Eternals oficiálně představí prvního homosexuálního superhrdinu a to Phastose (Brian Tyree Henry), který bude mít ve filmu životního partnera (Haaz Sleiman) a právě s ním se také ve filmu políbí a ve 21. století asi nejde o něco, co by mělo vyvolat kontroverzi.

Omyl, je tu konzervativní skupina nazvaná One Million Moms (nenechte se zmást jménem, počet členů zdaleka nedosahuje jednoho milionu), která volá po bojkotování filmu, protože má ohrožovat hodnoty a přesvědčení téhle skupiny.

"Varování! Nadcházející film Marvel Studios bude obsahovat homosexuálního superhrdinu a polibek stejnopohlavního páru, jedná se o film Eternals, který do kin dorazí 6. listopadu. One Million Moms potřebuje vaši pomoci, aby se ujistila o tom, že se co nejvíce lidí dozví o tom, jak Marvel protlačuje LGBTQ (lesbickou-gay-bisexuální-transsexuální-queer) agendu k rodinám skrze svůj nadcházející superhrdinský film The Eternals, který bude distribuovat The Walt Disney Studios."

Nicméně, podle dosavadních informací v Eternals nebude z gay páru děláno žádné velké halo, prostě bude mít jeden ze superhrdinů partnera a nebude to neustále zdůrazňováno, takže to těžko označit za protlačování nějaké agendy. A je trošku úsměvné (nebo smutné), že stále někdo nemůže překousnout to, že se čas od času ve filmu objeví holky, co jsou na holky nebo kluci, kteří jsou kluky. Je tak otázkou, kolik lidí se skupině povede přesvědčit k tomu, aby film bojkotovalo.

U nás budou mít Eternals premiéru 5. 11. 2020.

Zdroj: NewsWeek
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat