Video z natáčení Falcon & Winter Soldier ukazuje bitku nového Kapitána Ameriky a jak to vypadá s filmem Dredd 2

Komiksové střípky.

V minulosti bylo prozrazeno, že se v marvelovském seriálu Falcon & Winter Soldier objeví také John Walker (Wyatt Russell), který v komiksu používal přezdívku Super-Patriot, U.S. Agent a také Kapitán Amerika.

Z fotek z natáčení víme, že minimálně na nějakou dobou bude mít k dispozici Kapitánův štít a také bude používat podobnou uniformu. A právě v ní je k vidění na videu z natáčení, které probíhá v Atlantě. Jedná se o akční scénu, ale zatím není jasné, proti komu John Walker stojí.

Seriál bude mít premiéru na streamovací službě Disney+ v srpnu tohoto roku.


Film Dredd (2012) se sice dočkal velmi pozitivních recenzí ze strany novinářů i diváků a stal se kultovním, ale ekonomicky zrovna neuspěl. Vyšel na 50 milionů dolarů, utržil jich jen 41 milionů. Přesto se stále doufá, že se dočkáme pokračování. A jak to s ním vypadá? Na to odpověděl představitel hlavní role Karl Urban:

"Poslouchejte, chtěl bych to natočit, bylo zaznamenáno, že jsem to prohlásil několikrát. Nevím, jestli k tomu dojde. Myslím si, že lidé, kteří vlastní práva na Dredda, Rebellion, myslím, že pracují na něčem, co se jmenuje Mega-City One a bylo by fajn vidět víc Dredda, ať už se mnou nebo beze mě, na tom nezáleží. Jsem fanoušek Dredda a existuje spousta skvělých příběhů. Chtěl bych je vidět. A nepochybuji, že je někdy někdo natočí. Je to jen otázka času."

S filmovým pokračováním to tak vypadá nejistě, ale Karl zmínil seriál Judge Dredd: Mega-City One, který je v přípravách od roku 2017 a měl by zaměřit hlavně na mladé soudce s tím, že by se sem tam objevil Dredd.

Karl prozradil, že pokud by příběh Dredda v tomto seriálu měl smysl, klidně by si roli zopakoval, nicméně není jasné, kdy bychom se mohli seriálu dočkat.

Zdroj: C2E2
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat