Hugh Jackman zavzpomínal na roli Wolverina. A trailer na zajímavý animáč Justice League Dark

Komiksové střípky.

Na úspěchu série filmů X-Men má velký podíl postava Wolverina v podání skvělého Hugha Jackmana. A tak nebylo divu, že Wolverine dostal vlastní film. Ale ten nebyl úplně to, co si mnozí fandové představovali, X-Men Origins: Wolverine (2009) moc parády nenadělal. O něco lépe dopadl film Wolverine (2013), ale stále tu byly nedostatky. Nakonec ale přišel v roce 2017 Logan: Wolverine a to byla konečně trefa do černého.

Bylo to skvělé rozloučení s tímhle milovaným superhrdinou a tak není divu, že na to Hugh zavzpomínal. Zveřejnil fotky sebe jako Wolverina a dopsal k nim:

"Před třemi lety... v tento den. LOGAN měl premiéru. Díky za spoustu (a tím myslím opravdu SPOUSTU) let potu, dušeného kuřecího a životní roli."


Film Justice League (2017) zrovna neuspěl, ale už dlouhou dobu se mluví o projektu Justice League Dark. Respektive o jeho hrané verzi. Je ale otázkou, jak to s ní bude, nicméně určitě dříve (i když není jasné, kdy přesně) se dočkáme animáku Justice League Dark: Apokolips War a právě na něj láká trailer.

Ten slibuje konflikt mezigalaktického rozměru, hromadu záporáků i hrdinů a nová překvapivá spojenectví. Společnostem DC a Warner Bros. animované filmy jdou a zdá se, že tenhle by nemusel být výjimkou.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat