Pracuje se na sedmém filmu Paranormal Activity

Překvapení?

Začíná to malým povedeným hororem, který finančně extrémně uspěje a pokračuje to hromadou více či méně povedených pokračování. Něco podobného už jsme zažili několikrát. Například v případě hororu Paranormal Activity z roku 2007. Ten stál jen 15 tisíc dolarů a vydělal více než 193 milionů dolarů.

A tak jsme se dočkali dalších pěti filmů, ale zájem diváků postupem upadal. Zatím poslední přírůstek z roku 2015 nazvaný Paranormal Activity: The Ghost Dimension utržil cca 79 milionů dolarů (při rozpočtu 10 milionů dolarů), což je s ohledem na rozpočet přijatelná částka, ale přesto se značka na nějakou dobu odebrala na odpočinek. V létě roku 2019 pak bylo oznámeno, že vznikne sedmý film, který bude mít premiéru 19. března 2021. Od té doby jsme nedostali žádné informace. Teď tu ale jsou, producent Jason Blum prozradil:

"Pracujeme na nové Paranormal Activity, máme Chrise Landona... nabídne Paranormal Activity 7."

Christopher Landon je scenárista druhého až pátého dílu Paranormal Activity, ale také režisér a scenárista zábavných hororů Všechno nejhorší.

Je otázkou, jestli je účast Landona dobrou zprávou, přece jen, žádný z následujících dílů se kvalitou nevyrovnal jedničce a tím pádem by možná bylo na místě přizvat novou krev, ale třeba se Chris poučil z hodnocení minulých dílů a tentokrát to zvládne lépe.

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat