Marvel zřejmě naznačil, kdo v komiksu nahradí Iron Mana. A je to nečekané

O koho jde?

Nejen ve filmovém světě je Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.) pryč. Také v tom komiksovém je Iron Man mrtvý s tím, že ale přežilo jeho vědomí, ze kterého se stala umělá inteligence.

Kdo převezme pochodeň po Tonym v Marvelovském filmovém universu nevíme (byť se mluví o tom, že vlastní seriál dostane Ironheart, což je superhrdinka, které byl Iron Man mentorem), ale pokud jde o to komiksový svět, tak obálka komiksu Daredevil podle mnohých naznačuje, kdo bude nástupcem Iron Mana.

Na obálce čísla, která se dostane do prodeje v červnu, se totiž objevila Iron Manova helma, ovšem s rohy, které jsou typické pro kostým Daredevila (i když tyhle jsou výrazně větší).

Není tak od věci domnívat se, že Iron Manovo brnění (byť v upravené formě) bude nově patřit do výbavy Matta Murdocka alias Daredevila. A pokud budeme hodně spekulovat, tak něco podobného by se mohlo odehrávat v Marvelovském filmovém universu, kde už byl také Daredevil představen a to v podání Charlieho Coxe. Daredevil se ještě pár měsíců nesmí objevit v marvelovských projektech kvůli dohodě s Netflixem, ale pak je možné ho přivést zpět na obrazoky/stříbrná plátna.

Zdroj: Marvel

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat