Marvel prý plánuje brzy představit "hranou" podobu jednoho z nejpodivnějších padouchů

Tušíte, o koho jde?

Marvelovské komiksy mají téměř bezednou zásobu postav a to včetně hromady padouchů. A je jasné, že bude společnost ve svých seriálech a filmech představovat další a další. Už delší dobu se mluví o tom, že by mezi nim mohl být i záporák M.O.D.O.K.

Jde o vědce teroristické organizace A.I.M. jménem George Tarleton, který se skrze experiment stal nadlidsky inteligentní, získal vynikající paměť, navíc je schopen skvěle odhadovat pravděpodobnost. Ale nebylo to zadarmo. Jeho tělo bylo deformováno, takže nyní vypadá spíše jako lidská "plechovka".

M.O.D.O.K. je velkým oblíbencem komiksových fandů a jen pro informaci, je to častý protivník Kapitán Ameriky.

Není tak divu, že se často objevuje ve hrách nebo v animovaných seriálech (ten nejnovější chystá streamovací společnost HULU).

Ale podle nových informací by Marvel chtěl představit i "hranou" verzi. Samozřejmě by hodně museli pomoci specialisté na vizuální efekty, ale v hrané podobě jsme M.O.D.O.K.a ještě neviděli.

Nebylo řečeno, ve kterém projektu by se měla tahle postava objevit (Spider-Man 3?), ale podle dostupných zprávy by to mohlo být relativně brzy.

Zdroj: Full Circle Cinema, Marvel (obrázky)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat