Black Widow: Podle Davida Haboura je Red Guardians nejlepší postavou v Marvelovském filmovém universu

Proč si to myslí?

Součástí Marvelovského filmového universa jsou více než dvě desítky filmů a slušná řádka seriálů. Tím pádem se v tomto světě pohybuje hromada postav. A stále přibývají nové. Výjimkou nebude ani sólovka Black Widow, ve které se objeví také postava známá jako Red Guardians v podání herce Davida Haboura.

Red Guardians je v komiksu něčím, co se dá nazvat sovětskou verzí Kapitána Ameriky a podle Davida jde o nejlepším postavu z Marvelovského filmového universa:

"Myslím, že nejsem objektivní, ale domnívám se, že jde o nejlepší postavu z celého Marvelovského filmového universa. Tím myslím to, že je narcistický, takže je opravdu vhodné, že ho hraji já a to, že tohle tvrdím. Ale také má mnoho vrstev. Na jedné straně, je to klasická drsňácká superhrdinská postava, ale když se s ním setkáte, má potřebu být milován a chce, aby byl vnímán jako zábavný a důležitý, což ale není."

Otázkou je, kdy Red Guardiana uvidíme. Zatím se stále počítá s premiérou 1. 5. 2020 v USA (u nás o den dříve), ale nebylo by překvapením, pokud by došlo k posunu premiéry. Ostatně, už se o tom docela intenzivně spekuluje.


Zdroj: EW

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat