Emilia Clarke si chce zahrát v marvelovce z podivného důvodu, natáčení Batmana se zastavuje a Marvel přichází o velké peníze

Komiksové střípky.

Emilia Clarke se proslavila seriálem Hra o trůny, ale ten skončil a tak můžeme herečku vídat v jiných projektech. A protože někteří její kolegové ze seriálu (například Richard Madden a Kit Harington, kteří se objeví v týmovce Eternals) přijali nabídku objevit se v marvelovských komiksovkách, je otázkou, zda by se také Emilia nechtěla následovat jejich příkladu.

Odpověď zní, že chtěla, i když její důvod je trošku zvláštní:

"Chtěla bych udělal něco naprosto hloupého a praštěného, něco jako, víte, Avengers nebo podobně. Něco, kde bych se s kolegy zasmála."

Je pravda, že na place marvelovek je často docela zábava. Tak se třeba přání Emilie splní a ona se v nějakém komiksovém filmu ukáže (ostatně, s vlastníkem Marvelu společností Disney už spolupracovala na filmu Solo: Star Wars Story).

Batman vs koronavirus 

Přípravy na film Batman byly dlouhé a úmorné. Měnili se tvůrci, měnili si herci, měnilo se datum premiéru, ale nakonec se přece jen kamery rozběhly a to v lednu tohoto roku. Ovšem, ve světě o pár týdnů později propukla pandemie koronaviru, která přerušila produkci hromady filmů a seriálů.

Batman sice nějakou dobu vzdoroval, ale i on si nyní dává pauzu a to minimálně na dva týdny. Což ale naštěstí není tak dlouho, aby to automaticky vedlo k přesunu premiéry, která je stále plánována na 24. 6. 2021.

Tohle není laciná sranda

Dočasnou stopku nedávno dostala i první marvelovska s asijským superhrdinou v hlavní roli a to Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. A pro Marvel (a jeho vlastníka Disney) to nebude žádná legrace, protože podle všeho vyjde každý den zpoždění na více než 300 tisíc dolarů (cca 6,5 milionu korun).

Je to hodně peněz, ovšem i tak Marvel nehodlá nic uspěchat a chce počkat, než se situaci uklidní. Premiéra je dál plánována na 11. 2. 2021.

Zdroj: The Sunday Times, TheWrap, THR, Warner Bros. (fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat