Fandové chtějí, aby se novým Wolverinem stal Henry Cavill

Jak by mohl vypadat?

Jsou to nějaké tři roky, co se Hugh Jackman rozloučil s rolí mutanta Wolverina. A nezdá se, že by měl tuhle postavu znovu ztvárnit. Ovšem, práva na ni získal Disney (kterému patří i Marvel) a je jasné, že dříve nebo později dojde k návratu Wolverina do filmového světa.

SOUVISEJÍCÍ: HUGH JACKMAN ZAVZPOMÍNAL NA ROLI WOLVERINA

Je ale otázkou, kdo si ho zahraje. Přece jen, nahradit Hugha bude velmi (ale opravdu velmi těžké). Ne nemožné, i když to někteří tvrdí, ovšem snadné to rozhodně nebude.

V souvislosti s Wolverinem padla různá jména, například Taron Egerton, což by nebyla špatná volba, ale teď se ozvalo dost lidí s tím, že by role sedla představiteli Supermana a Geralta z Rivie Henrymu Cavillovi

Byla by to nečekaná volba, ale nemusela by být špatná. O fyzičce nemá cenu diskutovat, tu má Henry skvělou a možná by někteří lidí mohli namítnout, že nevypadá pro roli Wolverina dost drsně, ovšem podobné výtky se objevily už v době, kdy byl herec obsazen do seriálu Zaklínač a nakonec se ukázalo, že to dopadlo dobře. 

Ovšem, aktuálně nejsou žádné potvrzené zprávy o tom, že by Marvel o obsazení Henryho uvažoval, to ale nebrání fandům v tom, aby do online světa vyslali svou představu toho, jak by herec jako Wolverine vypadal. 




Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat