Expendables: Postradatelní - Je tu šance na čtvrtý film?

Co na to jeden z herců?

První dva díly Expendables: Postradatelní si finančně vedly docela dobře a fandové akčních filmů z 80. a 90. let minulého století z nich byli obvykle nadšení. Trojka ale už tolik parády nenadělala. Kromě toho, že vydělala nejméně (necelých 215 milionů dolarů), tak se také dočkala nejhoršího hodnocení ze strany novinářů a plno diváků bylo zklamaných z toho, že jako první díl ze série byla trojka mládeži přístupná, tím pádem se muselo utlumit násilí.

Bylo tak otázkou, co bude se čtyřkou, když trojka dostala od diváků i novinářů tak trochu za uši. Někteří se dokonce začali obávat toho, že neúspěch třetího filmu povede k tomu, že bude série ukončena. Jak se ale zdá, byly to předčasné obavy. Herec Randy Couture (Toll Road):

"Pořád je to [reálná] věc! Minulý rok jsem dostal scénář a jeho čtení jsem si opravdu užil. Byl velmi dobře napsán, ale nejsem si jistý, jak daleko je produkce a jak to vypadá s natáčením. V zákulisí se odehrává spousta věcí s tím, že chce producent natočit tak velký film, takže doufám, že letos na jaře dostaneme zelenou, ale zatím jsem neslyšel nic definitivního."

Zatím tedy není jasné, kdy padne první klapka, ale minimálně to podle slov Randyho vypadá, že by to nemuselo trvat dlouho. A snad se tvůrci poučili a nabídnou opět mládeži nepřístupnou podívanou a ne "odlehčenou" podívanou pro "čajíčky".



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat