V Falcon & Winter Soldier se možná objeví Nick Fury a Ben Affleck prozradil, že o práci na dalším filmu Batman prostě ztratil zájem

Komiksové střípky.

Aktuálně se maká na marvelovském seriálu Falcon & Winter Soldier a už ze samotného názvu je patrné, že se vrátí někteří staří známí (kromě výše zmíněných pánů to bude například Sharon Carter nebo Helmut Zemo) a zdá se, že by k nim mohlo přibýt další důležité jméno a to sám Nick Fury (Samuel L. Jackson). 

Anthony Mackie (Falcon) na otázku, zda se může Nick objevit, odpověděl:

"Ještě nemáme dotočeno, takže doufám, že se najednou ukáže a poctí nás svou přítomností." 

Ostatně, jeho přítomnost by dávala smysl, je pravděpodobné, že organizace S.H.I.E.L.D. bude mít seriálu důležitou roli. 

Premiéra je naplánována na srpen tohoto roku.

Ben Affleck ztratil nadšení pro Batmana

Ben Affleck se jako Batman objevil ve dvou filmech a to Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) a Justice League (2017). Také se počítalo s tím, že zrežíruje, bude se podílet na scénáři a zopakuje si roli Batmana ve filmu The Batman. Jak ale víme, nakonec se na něm vůbec podílet nebude. A proč?

"Řekli, 'Měl bys zájem režírovat a zahrát si v sólovém filmu Batmana?' A já jsem zjistil, že v určitém bodě jsem pro to ztratil zápal a nadšení. A opravdu jsem si myslel, že by to měl natočit někdo, u koho by šlo o splnění jeho nejdivočejších snů. Bylo mi jasné, že pro mě nastal čas jít dál."

Film The Batman bude mít premiéru 24. 6. 2021, režíruje ho Matt Reeves a hlavní role se ujal Robert Pattinson.

Zdroj: Extra, GQ
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat