Doctor Strange 2: Co je pravdy na tom, že se ve filmu objeví jako záporačka skvělá Eva Green?

Odpověděla sama herečka.

Film Doctor Strange In the Multiverse of Madness je velmi očekávaný, protože jak naznačuje jméno oficiálně (byť se náznaky objevily už v předchozích marvelovských projektech) představí takzvaný multivesmír a kromě toho se možná bude projekt inspirovat u komiksu House of M, ve kterém "přeskočilo" Scarlet Witch, která pak způsobila pořádné škody.

A nadšení z filmu se výrazně zvýšilo, když se začalo mluvit o tom, že by se ve filmu mohla objevit skvělá herečka Eva Green, která má s mystickými rolemi zkušenosti, stačí zmínit hororový (a skvělý) seriál Penny Dreadful.

Proslýchá se, že by si mohla zahrát záporačku známou jako Nightmare, která dokáže manipulovat se sny a jde o vládkyni takzvané Snové dimenze. V komiksu jde sice o muže, ale nebylo by to poprvé, co tvůrci změnili pohlaví nějaké postavy (stačí zmínit Prastarou).

Marvel ale nikdy účast Evy nepotvrdil. Teď se k tomu ale vyjádřila sama herečka:

"Já? Ne! Tedy, nevím o tom. Určitě ne."

Nicméně, pokud by nabídka připojit se k Marvelovskému filmovému universu přišla, pak by se jí Eva zřejmě nebránila:

"Líbí se mi jejich humor [v marvelovkách]. Viděla jsem trailer na Black Widow... Chtěla bych tenhle [film] vidět."

Komiksový žánr už je několik let na vrcholu a to se asi jen tak nezmění. Díky tomu se v komiksových filmech a seriálech objevují velké hvězdy a rozhodně tak není vyloučeno, že bychom se mohli dočkat i Evy Green v nějaké zajímavé roli.

Pokud jde o druhého Doctora Strange, ten bude mít premiéru 6. května 2021, ale ještě letos se objeví seriál WandaVision, který na něj bude odkazovat.

Zdroj: TotalFilm

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat