Disney dál doufá, že novým Hawkeyem bude Hailee Steinfeld a stane se z Emily Blunt Invisible Woman?

Komiksové střípky.

Situace kolem seriálu Hawkeye je komplikované. Jeremy Renner čelí nepříjemným obviněním ze strany své exmanželky a v dnešní napjaté době by to mohlo mít pro herce nemilé následky. Mluvilo se o tom, že by mohla tak být v seriálu Hawkeye jeho role přeobsazena, případně minimalizována a více prostoru by dostala Kate Bishop, tedy cvičenka původního Hawkeye, která také používá tuhle přezdívku.

V případě Kate se šuškalo o tom, že si ji pravděpodobně zahraje Hailee Steinfeld, ale to nikdy oficiálně potvrzeno nebylo a nedávno se začalo mluvit o tom, že to není moc pravděpodobné, protože herečka spolupracuje se streamovací službou Apple TV+ a je pravděpodobné, že má ve smlouvě podmínku, že určitou dobu nesmí spolupracovat s konkurenční streamovací platformou. A podle všeho se Hawkeye bude natáčet už v létě.

Nicméně, podle některých zdrojů Disney se stále snaží herečku získat a vymyslet, jak to zařídit, protože jde o jeho hlavní favoritku. Není ale jasné, zda to vyjde. To se zřejmě dozvíme v dohledné budoucnosti s ohledem na blížící se natáčení.

Premiéra by se měla odehrát ve druhé polovině příštího roku.

Bude Emily Blunt neviditelná?

Jak asi víte, Disney získal v minulém roce Fox a tím pádem práva na postavy a týmy jako X-Men, Deadpool nebo Fantastická čtyřka.

A právě v případě Fantastické čtyřky se začalo spekulovat o tom, že by si herečka Emily Blunt mohla zahrát postavu Susan Storm/Invisible Woman a její manžel John Krasinski pak Reeda Richardse/Mr. Fantastic, což je manžel Susan.

Je na tom něco pravdy? Co na to Emily?

"No, já o tom nic nevím, musíte si o tom promluvit s Feigem (kreativní šéf Marvelu, Kevin Feige, pozn. redakce), ano? Ne, to, že by to fanouškové rádi viděli je lichotivé a milé, ale zatím to vidím jako naprosto hypotetickou věc, dokud neobsadí někoho jiného. Nevím."

Pokud tedy herečka nemlží, tak zatím jde zatím o zbožné přání fandů, ale i z těch se občas stává realita. Zatím si můžete zmíněnou manželskou dvojku užít v druhém dílu hororu Tiché místo a prý se, stejně jako jednička, povedl.


Zdroj: MCU Cosmic, CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat