Ano, Christian Bale bude hrát ve Thorovi 4 záporáka a Black Widow během premiéry zřejmě vydělá pořádnou sumu

Komiksové střípky.

Už delší dobu se ví, že se ve filmu Thor: Love and Thunder (premiéra 4. 11. 2021) objeví "batmanovský" Christian Bale. Nebylo ale jasné, koho ztvární. Někdo věřil, že to bude Beta Ray Bill, někdo, že Thorův bratr Baldur, někdo, že dostane na starost padoucha.

A nakonec se ukázalo, že poslední možnost je správná. Potvrdila to představitelka Valkýry Tessa Thompson:

"Christian Bale bude hrát našeho padoucha, což bude skvělé. Ano, bude to dobré."

Není jasné, kterého, ale měl by to být někdo "mezigalaktický" a docela často zaznívá jméno Dario Agger, což je šéf neblaze proslulé organizace Roxxon Energy Corporation (pokud o ní chcete vědět víc, podívejte se na seriál Cloak & Dagger). Dario má schopnost změnit se v nebezpečného minotaura, který je podobně silný jako Hulk.

Black Widow by měla být hitem

Trvalo to až bolestně dlouho, ale 30. 4. 2020 dočkáme sólovka Black Widow. A s ohledem na to, kolik času zabralo, než se jediná ženská zakladatelka týmu Avengers může pochlubit vlastní filmem a s ohledem na popularitu téhle postavy se nepřekvapivě očekává, že komiksovka zaboduje.

Podle serveru Box Office Pro by během premiérového víkendu mohl film utržit něco mezi 90 až 130 miliony dolarů a řeč je pouze o Severní Americe, samozřejmě hromadu peněz by měl přidat i zbytek světa. Pokud se to potvrdí, Marvel by si (očekávatelně) připsal další velký hit.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat