Dobrá zpráva, Sony a Marvel se údajně dohodly na tom, že bude Spider-Man dál součástí Marvelovského filmového universa

Spider-Man zřejmě z Marvelovského filmového universa jen tak nezmizí.

Původně se zdálo, že společnosti Sony a Marvel nenajdou společnou řeč a tím pádem Spider-Man zmizí z marvelovek a filmy Spider-Man bude natáčet pouze Sony. Ale překvapivě se nakonec obě firmy dohodly s tím, že nová smlouva zahrnuje třetí film Spider-Man a jednu zatím neupřesněnou marvelovku.

Co ale bude potom, to nebylo jasné. Bylo několik možností: pokračující spolupráce, to, že se o další filmy se Spider-Manem postará jen Sony a také se mluvilo o tom, že by Disney (vlastník Marvelu) odkoupil práva na postavu.

Jak se zdá, tak platí možnost A, tedy, že spolupráce bude dál pokračovat. Podle zdroje serveru WeGotItCovered už se společnosti dohodly ústně, což znamená, že pokud se něco nezvrtne, psaná smlouva je na spadnutí.

Pokud jde o Spider-Mana (Tom Holland), tak ho uvidíme příští zřejmě příští rok v jeho zatím nepojmenovaném třetím filmu, ale je tu možnost, že se ještě předtím ukáže v nějaké marvelovce, i když se zatím neobjevily indicie o tom, která by to mohla být. Spíše se šušká o tom, že bude k vidění ve druhé Captain Marvel, která určitě nebude mít premiéru příští rok.
Zdroj: Marvel (fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat