Black Widow: Věděli jste, že si mladou Black Widow zahrála dcera známé akční hvězdy?

Víte o kom je řeč?

Premiéra Black Widow je aktuálně stále naplánována na 30. 4. 2020, o všem s ohledem na to, jak rychle se mění situace (nejen) v USA, by nebylo překvapením, pokud by došlo k jejímu přesunu. To rozhodně není milá zpráva pro fandy elitní špionky, ovšem třeba jim náladu trochu spraví zajímavá informace, která se filmu týká.

Už delší dobu je více méně jasné, že se podíváme do hlubší minulosti hlavní hrdinky Natashy Romanoff/Black Widow (Scarlett Johansson) a tím pádem bylo nutné najít herečku, která malou Natashu ztvární. Tvůrci se nakonec rozhodli pro zajímavé jméno.

Je to slečna, která se jmenuje Ever Anderson a jde o dceru dvou známých filmových osobností. Konkrétně režiséra Paula W. Andersona, který stojí za filmy jako Mortal Kombat (1995) a odstartoval sérii Resident Evil a hlavní hvězdy Resident Evil herečky Milly Jovovich.

Ever ještě nemá příliš zkušeností, vlastně si zahrála pouze mladší verzi hlavní hrdinky sérii Resident Evil v Resident Evil: Poslední kapitola (2016), tím pádem se bude role v Black Widow bude v jejím profesním životopise pěkně vyjímat. Speciálně pak, když je jí nějakých 13 let.



Zdroj: Variety, Marvel (fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat