Koronavirus má hvězda Hry o trůny i nejkrásnější muž světa, vir přerušil natáčení čtvrtého Matrixu, Uncharted i Avatara

Opatření týkající se koronaviru nabírají na obrátkách.

Každý den se objevují nové a nové informace o tom, která natáčení mají pauzu kvůli koronaviru. Nově přibyly další filmy. Je jím například očekávané sci-fi The Matrix 4. Natáčení mělo probíhat tři týdny v Berlíně, ale poté, co prezident USA Donald Trump omezil cestování, se společnost Warner Bros. rozhodla přerušit natáčení a není jasné na jak dlouho. Tím pádem se ani neví, zda to nějak ovlivní datum premiéry, které je aktuálně stanoveno na 20. 5. 2021.

Dalším filmem, tentokrát od Sony, u kterého se zastavily přípravy, je dlouho očekávaná videoherní podívaná Uncharted. Film je zatím v předprodukční fázi s tím, že se ví, že práce nerozběhnout dříve než za šest týdnů. Premiéra je zatím plánována na 4. 3. 2021, ale je klidně možné, že se opět posune.

Pauzu si dá i štáb velkolepé sci-fi Avatar 2 a Avatar 3, které se natáčení na Novém Zélandu. Standardní natáčení se zastaví (není jasné na jak dlouho), ale práce budou pokračovat, konkrétně na vizuálních efektech, kterých bude ve filmech dost a dost.

A aby toho nebylo málo, tak dva herci oznámili, že mají koronavirus. Konkrétně nejvíce sexy muž světa roku 2018 Idris Elba. Herec včera prozradil na Twitteru, že sice nemá žádné obtíže, ale že jeho test byl pozitivní. Je tak v izolaci s tím, že nabádá lidi, aby zůstali doma a nepanikařili.
Mezi nakažené se zařadil i Kristofer Hivju, představitel Tormunda ze seriálu Hry o trůny. Ten prozradil, že byl pozitivně testován s tím, že má příznaky mírného nachlazení. Nicméně je s rodinou v izolaci a hodlá tam zůstat, dokud to bude nutné.

Poté doporučil lidem, aby se chovali zodpovědně, protože jsou tací, kteří mohou být virem velmi ohroženi.




Greetings from Norway! Sorry to say that I, today, have tested positive for COVID19, Corona virus. My familiy and I are self-isolating at home for as long as it takes. We are in good health - I only have mild symptoms of a cold. There are people at higher risk for who this virus might be a devastating diagnosis, so I urge all of you to be extremely careful; wash your hands, keep 1,5 meters distance from others, go in quarantine; just do everything you can to stop the virus from spreading. Together we can fight this virus and avert a crisis at our hospitals. Please take care of each other, keep your distance, and stay healthy! Please visit your country's Center for Disease Control's website, and follow the regulations for staying safe and protecting not just yourselves, but our entire community, and especially those at risk like the elderly and people with pre-existing conditions. @grymolvaerhivju #fightcorona #solidarity #takecare #folkehelseinstituttet Thanks to @panoramaagency
Příspěvek sdílený Kristofer Hivju (@khivju),


Zdroj: Variety, CB, Twitter, Fox (fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat