Co bude k vidění v upoutávce na marvelovský seriál Falcon & Winter Soldier a v seriálu Loki se objeví padouch z Logana a Star Wars

Komiksové střípky.

Z marvelovského seriálu Falcon & Winter Soldier jsme zatím viděli jen velmi krátkou oficiální ochutnávku, jinak se dostalo na internet pár fotek (ať už těch, které uvolnil Marvel nebo od fandů). Ale zdá se, že bychom se v dohledné době měli dočkat dalšího videa. A co v něm bude?

Mělo by začít tím, že se Bucky/Winter Soldier (Sebastian Stan) vydá do vězení za Zemem (Daniel Brühl). Baron Zemo se pak pokusí aktivovat Winter Soldiera, což se nepovede.

SOUVISEJÍCÍ: NATÁČENÍ SERIÁLU FALCON & WINTER SOLDIER V PRAZE ZASTAVENO

K vidění bude také John Walker alias U.S. Agent/Kapitán Amerika (Wyatt Russell), který se objeví na obřím stadionu, kde se hraje americký fotbal. Následovat bude sestřih akčních momentů, během kterých se do boje zapojí také sám Zemo (v komiksu je to velmi obstojný bojovník, nejen manipulátor).

A uvidíme také Buckyho a Sama/Falcona (Anthony Mackie), kdy první zmíněný oznámí Samovi, že nejsou kamarádi, ale spíše lidé, kteří mají společné přátele a navzájem se potřebují.

No, zní to zajímavě. Zatím ale není jasné, kdy se upoutávky dočkáme. Seriál by měl mít premiéru v srpnu, ale těžko říct, zda to dál platí s ohledem na to, že kvůli koronaviru bylo přerušeno natáčení v Čechách.

Záporák z Logana a Star Wars míří do série Loki

Na začátku příštího roku by měl mít premiéru jiný marvelovský seriál a to Loki. A pravděpodobně se v něm objeví herec Richard E. Grant, kterého si můžete pamatovat z jiné komiksové pecky a to Logan: Wolverine (2017), kde ztvárnil záporáckého doktora Rice a nebo ze Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019), ve kterém si zahrál generála Prydea.

Zdroj: Lucasfilm
Není jasné, koho by měl na Oscara nominovaný herec představovat v seriálu Loki, ale spekuluje se o tom, že by to mohl být časem cestující padouch Kang the Conquerer. Jisté to ale rozhodně není.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat