Shang-Chi: Ani kung fu na koronavirus nezabírá, přerušuje se natáčení asijské marvelovky. Nicméně jsou tu fotky a video z natáčení

Další projekt dostává pauzu kvůli koronaviru.

V poslední době se snad každý den objeví informace o nějakém filmu nebo seriálu, jehož natáčení se pozdrží kvůli pandemii koronaviru. A samozřejmě se to nevyhýbá ani marvelovkám. Nedávno bylo například zastaveno natáčení seriálu Falcon & Winter Soldier v Praze a teď vyšlo najevo, že bylo pozastaveno natáčení první marvelovsky s asijským superhrdinou v hlavní roli Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Důvodem je to, že bylo režisérovi jménem Destin Daniel Cretton doporučeno být zatím v karanténě, protože má doma novorozeně a v Austrálii přibývá případů nakažených. Destin tak čeká na výsledky testů. Sice nevykazuje žádné symptomy, ale jistota je jistota. 

Hlavní štáb má tak zatím pauzu, ale očekává se, že pomocný tým bude dál natáčet, tím pádem by tahle nepříjemnost nemusela znamenat velké zdržení. Dál se tak počítá s tím, že by premiéra měla proběhnout 11. 2. 2021.

Mezitím si můžete prohlédnout video a fotky z natáčení očekávané komiksovky.

Zdroj: THR, Marvel (obrázek)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat