Údajně se hledá představitel spider-manovské záporáka Kravena, jeho film by měl být součástí marvelovského universa

No konečně.

O tom, že bychom se měli dočkat hrané podoby oblíbené postavy Kravena, který figuruje hlavně v komiksech se Spider-Manem, se mluví už dlouho. V roce 2018 dokonce bylo naznačeno, že se začne pracovat na jeho filmu, ale jak víme, zatím k tomu nedošlo. Ovšem, je možné, že se to změní a to poměrně brzy.

Sony prý údajně hodlá, co nejdříve natočit film o padouchovi ze spider-manovského universa a podle serveru The Illuminerdi aktuálně hledá herce, který ztvární postavu ruského původu s nadlidskou silou, rychlostí, výdrží, mrštností a reflexy. A je to tak trochu maniak a zdatný lovec, který hodlá porazit Spider-Mana, aby dokázal, že je nejlepší lovcem na světě.

To je více méně Kraven, kterého známe z komiksů. A kromě toho se zdá, že na rozdíl od prvního filmu Venoma, v tomto bude mít Spider-Man nějakou roli. Ale i kdyby ne, tak se počítá s tím, že bude film silně provázán s Marvelovským filmovým universem.

A s ohledem na to, že se v současné chvíli hledá představitel hlavní role se dá tušit, že natáčení nebude zřejmě otázkou vzdálené budoucnosti, ale mohlo by začít relativně brzy. Pokud ano, tak půjde už o třetí sólovku spider-manovského padoucha. Venoma jsme viděli v roce 2018 (a dočkáme se dvojky) a aktuálně se pracuje na Morbiovi (premiéra 30. 7. 2020).
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat