Rychle a zběsile 9: Upoutávku vyrazila dech a tvůrce byl zmaten, že se vrah Hana stal součástí rodiny

Pár zajímavostí o Rychle a zběsile.

Nedávno jsme se dočkali plnohodnotného traileru na Rychle a zběsile 9 a jak je vidět bez ohledu na to, že by se dalo čekat to, že s přibývajícími díly zájem opadne, tak minimálně počet zhlédnutí upoutávka naznačuje, že je opak pravdou.

Za prvních 72 hodin získal trailer 262 milionů zhlédnutí napříč různými platformami, což je rekord pro film od společnosti Universal. Aktuálně se počet zhlédnutí blíží dokonce 440 miliónům a to je skutečně úctyhodné číslo.

Je to určitě způsobeno i tím, že se představila nová postava v podání Johna Ceny a také to, že se překvapivě vrátil Han (Sung Kang).

A když už přišla řeč na Hana, tak režisér Justin Lin, který dohlédl už na čtyři díly Rychle a zběsile a má na starosti také devítku a desítku, byl hodně zmaten z toho, že se Deckard Shaw (Jason Statham) stal členem rodiny poté, co (alespoň to tak vypadalo) zavraždil Hana:

"Někdo se mě zeptal na Hana a Shawa. Já na to: 'Moment, cože?' Shaw je na grilování [s ostatními] v osmičce? [smích] Skutečně jsem byl zmaten. Jedním z velkých důvodů pro můj návrat bylo to, že musím něco napravit."

Zatím není jasné, jak bude vysvětlen návrat Hana, ale dozvíme se to nejpozději 21. 5. 2020 během premiéry, ovšem je jasné, že Han dostane dost prostoru, protože Justin Lin prozradil, že mu na téhle postavě hodně záleží.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat