Captain Marvel 2: Záporákem filmu bude údajně postava z X-Menů

Která?

Ještě do nedávna nebylo vůbec jasné, zda uvidíme druhý film Captain Marvel (respektive s ohledem na tržby jedničky to jasné bylo, ale nebylo to potvrzeno), ovšem nyní víme, že komiksovka vznikne. Pokud ale jde o příběh, Marvel nás očekávátelně nechává bez informací.

Nicméně se objevila zpráva, že bychom se v Captain Marvel 2 měli dočkat x-menovské postavy Rogue, kterou známe hlavně jako hrdinku, ale v komiksu (a chvíli i ve filmové sérii) šlo původně o záporačku, která spolupracovala s Magnetem a jeho Brotherhood of Evil Mutants. Je možné, že i tahle teroristická organizace bude mít ve filmu roli, ale zatím není jasné jak velkou.

Na první pohled se může Rogue zdát jako překvapivá volba, ale není. Rogue je mutantkou, která dokáže krást schopnosti a v komiksu ukradla schopnosti Carol Danvers (která v dané době působila jako Ms. Marvel, ne jako Captain Marvel).

Rogue by tak byla logickou volbou. Ovšem, musíme počkat, zda tyhle informace budou potvrzeny, Marvel ani Disney se k nim zatím nevyjádřily. Datum premiéry filmu se očekává někdy v roce 2022.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat