V seriálu Loki se možná objeví oblíbená postava z filmů Thor a Marvel zřejmě hledá novou představitelku ženského Hawkeye

Komiksové střípky.

Streamovací služba Disney+ nabídne větší než malé množství marvelovských seriálů a jedním z nich bude série o oblíbeném antihrdinovi Lokim (Tom Hiddleston). Dá se očekávat, že se dočkáme návštěvy některých postav z filmů Thor a je možné, že jednou z nich bude také Lady Sif, tedy jedna z nejlepších asgardských válečnic, která měla to štěstí, že přežila události v Thor: Ragnarok (hlavně proto, že její představitelka Jaimie Alexander natáčela seriál Blindspot, takže nemohla pracovat na Ragnaroku).

Jaimie Alexander jako Lady Sif
Aktuálně dostala herečka otázku, na čem pracuje a její odpověď byla:

"Na čem zrovna dělám? Přála bych si, abych vám to mohla říct, ale pravděpodobně bych byla vymazána z povrchu zemského, pokud bych vám to prozradila, takže vám to nemohu říct, ale i tak díky za otázku!" 

Jen pro informaci, všichni víme, že Marvel je hodně tajnůstkářský, pokud jde o jeho projekty a herci z nich obvykle drží jazyk za zuby (pokud nejsou Tom Holland nebo Mark Ruffalo) a Loki se zrovna natáčí, takže by nebylo překvapením, pokud by Jamie mluvila právě o téhle marvelovské sérii. Její premiéra je naplánována na jaro příštího roku.

Hailee asi z luku střílet nebude

Pokud jde o jinou marvelovskou sérii a to Hawkeye, tak je situace kolem ní dost komplikovaná. Jeremy Renner byl obviněn ze strany své exmanželky z nepěkných věcí, takže se mluvilo o tom, že by jeho role v seriálu mohla být minimalizována nebo by v seriálu vůbec nemusel být. Nicméně se počítá s tím, že v seriálu uvidíme Kate Bishop alias cvičenku Hawkeye, která v komiksu převzala jeho identitu.

Hailee Steinfeld
Věřilo se, že tuhle postavu ztvární čím dál populárnější zpěvačka/herečka Hailee Steinfeld, ale zřejmě už to neplatí, podle blogu MCU Cosmic Disney začal hledat jinou představitelku pro tuhle roli. Konkrétně se mají zástupci Disneyho sejít se dvěma herečkami, které mají už slušné filmové zkušenosti. Nicméně zatím nebylo prozrazeno, o koho konkrétně se jedná, ale podle MCU Cosmic nejde o někoho, o kom se pro tuhle roli už spekulovalo.

Pokud jde o premiéru seriálu Hawkeye, tak se stále předpokládá, že to bude na podzim příštího roku, ale upřímně řečeno by nebylo překvapením, pokud by to bylo později.

Zdroj: Instagram
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat