Strážci Galaxie Vol. 3: Objeví se ve filmu Thor? Co na představitel Star-Lorda

Jak na otázku reagoval Chris Pratt?

V závěru Avengers: Endgame (2019) nám bylo naznačeno, že by se z Thora (Chris Hemsworth) mohl stát nový člen týmu Strážci Galaxie.

Následně sice bylo oznámeno, že se Thor dočká čtvrtého sólového filmu nazvaného Thor: Love and Thunder (premiéra 4. 11. 2021), ale to samozřejmě automaticky nevylučuje to, že by se mohl Thor ukázat i ve třetích Strážcích Galaxie.

Proto také Chrise Pratta, představitele Star-Lorda, zaskočila otázka novináře, proč nebude Thor ve třetích Strážcích Galaxie:

"Jak víte, že Thor nebude ve Strážcích 3? Ještě jsme to nenatočili. Mohl by být ve Strážcích 3. [Ještě] to nevíme, v tomto případě nebylo definitivně rozhodnuto zda ano nebo ne."

Stále tu tedy je možnost, že se Thora ve filmu dočkáme. Jak bylo řečeno, ještě nezačalo natáčení, nejdříve musí režisér James Gunn dodělat The Suicide Squad (premiéra 5. 8. 2021) pro konkurenční DC, teprve poté se může vrhnout na očekávanou marvelovku.

Datum její premiéry zatím oznámeno nebylo, nicméně by bylo překvapením, pokud bychom se dočkali už příští rok, spíše se mluví o roce 2022.

Zdroj: IGN
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat