Šéf Sony chce dál spolupracovat s Marvelem a Tom Holland by raději oživil Iron Mana, než strýčka Bena

Něco o Pavoučím muži.

Není to tak dlouho, co se zdálo, že se Marvel a Sony nedohodnou a tím pádem Spider-Man (Tom Holland) zmizí z Marvelovského filmového universa a Marvel dál nebude spolupracovat na sólovkách Spider-Mana, které spadají pod hlavičkou Sony.

Pak se ale firmy (i když to bylo velké překvapení) dohodly na tom, že třetí sólovka Spider-Mana opět vznikne v jejich spolupráci a kromě toho se Spider-Man objeví v zatím neupřesněné marvelovce.

Co ale bude potom, to není jasné. Možná Sony bude filmech Spider-Man pracovat samo, možná Disney (vlastník Marvelu) odkoupí práva na Spider-Mana, možná bude vymyšleno něco jiného. Ale pokud jde o šéfa Sony Toma Rothmana, ten se nechal slyšet, že by byl rád, aby partnerství dál pokračovalo:

"Já doufám. Myslím si, že je to klasická výhra-výhra-výhra. Myslím si, že to byla výhra pro Sony. Myslím si, že to byla výhra pro Disneyho. Myslím si, že to byla výhra pro fandy a návštěvníky kin. Jediná věc, kterou k tomu řeknu je to, že informace z médií a rytmus vyjednávání nejsou vždy totožné... Myslím si, že jsme se k tomu dospěli [dohodě] a zpravodajství se v některých věcech předběhlo."

A když už došla řeč na Toma Hollanda, tak ten dostal otázku, zda by raději stál o oživení strýčka Bena nebo Tonyho Starka (Robert Downey Jr.) a odpověď vás asi nezaskočí:

"Byl by to Tony Stark. Byl by to on, protože tolik miluji práci s Robertem a pokud bych s ním mohl točit další den, byla by to skvělá zábava."

Ovšem, není moc pravděpodobné, že by se v dohledné budoucnosti Tony Stark a Peter Parker/Spider-Man na stříbrném plátně setkali. Tedy pokud by nešlo o flashbacky nebo něco podobného.

Zdroj: ThePlaylist, IGN

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat