Sony oznámilo další marvelovský film na rok 2021

Spider-Man nebude sám.

Byť to vypadalo dost nahnutě, tak se nakonec společnosti Disney a Sony dohodly a ještě nějakou dobu bude Spider-Man součástí Marvelovského filmového universa s tím, že Marvel vypomůže se třetím Spider-Man a ten se pak objeví ještě v další zatím neupřesněné marvelovce.

Kromě toho ale Sony dál pokračuje v budování svého světa tvořeného filmy inspirovanými marvelovskými komiksy. Už jsme viděli prvního Venoma, dočkáme se druhého (1. 10. 2020) a také se chystá film Morbius (premiéra 30. 7. 2020).

Ovšem, spekuluje se o dalších projektech. Pokud pomineme zmatky kolem týmovky Black Cat a Silver Sable, tak se šušká o dalších filmech s postavami s "pavoučími" schopnostmi, ale také sólovce záporáka Kravena nebo mocné mutantky Madame Web.

A Sony aktuálně oznámilo, že příští rok nezveřejní jen jeden marvelovský film (Spider-Man 3), ale zájemci se dočkají dalšího. Bohužel zatím nebylo upřesněno, o jaký projekt by se mělo jednat, nicméně premiéra bude 8. 10. 2021.

Možná vás napadlo, že by to mohlo být pokračování animáku Spider-Man: Paralelní svět (2018), ale to má naplánovanou premiéru na rok 2022, takže je možné, že to bude právě sólovka Kravena nebo Madame Web, ale klidně by se mohlo ukázat, že se dočká úplně někdo jiný, Sony má práva na velké množství marvelovských postav, ovšem, nejnovější spekulace mluví o tom, že by zřejmě mělo jít o sólovku Spider-Woman.

Zdroj: CBM
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat