Marvel pracuje na týmovce Agents of Atlas, ve kterém figurují asijský Hulk nebo superhrdinka s kouzelným medvědem

Bude prý navazovat na film Shang-Chi.

Infinity sága složená z více než dvou desítek filmů sice skončila, ale to neznamená, že komiksový gigant Marvel hodlá polevit. Chystá hromadu dalších projektů, ať už těch, které zamíří do kin, tak těch, které budou nabídnuty skrze streamovací službu Disney+.

Pokud jde o nový projekt, který údajně Marvel připravuje a to adaptaci komiksu Agents of Atlas, tak zatím není jasné, zda půjde o film nebo sérii, nicméně by měl navazovat na film Shang-Chi and the Legend Of the Ten Rings.

Superhrdinský tým Agents of Atlas existuje od roku 1978, ale v minulém roce se výrazně proměnil a aktuálně jsou jeho členy například Brawn, což je korejský-americký génius a další Hulk, Crescent a Io (jihokorejská hrdinka doprovázena magickým medvědem), Silk (korejsko-americká hrdinka se schopnostmi podobnými Spider-Manovi) nebo třeba Luna Snow (jihokorejská zpěvačka ovládající led). Kromě toho je členem také jeden z nejlepších marvelovských bojovníků Shang-Chi a jen pro zajímavost, tým Agents of Atlas založil agent Jim Woo, kterého už jsme v hrané podobě viděli ve filmu Ant-Man a Wasp (2018), kde si ho zahrál Randall Park, který si roli zopakuje v seriálu WandaVision.

Zatím o novém projektu Agents of Atlas nejsou známy žádné větší detaily, ale není překvapením, že na něm Marvel pracuje s ohledem na to, že přislíbil větší rozmanitost svých hrdinů.

Film Shang-Chi bude mít premiéru 11. 2. 2021 ale ještě předtím uvidíme seriál WandaVision, který odstartuje už letos (ale není jasné kdy přesně).

Zdroj: TheGWW, Marvel Comics
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat